Joguines que afavoreixen
el desenvolupament natural
dels nens i de les nenes,
el seu aprenentatge
i la seva creativitat.

joguines educatives

a joc lent
a joc lent

Jugar és una necessitat constant dels infants. És fonamental que en edats primerenques les joguines siguin senzilles i que permetin estimular la curiositat de l’infant.
Tot l’equip d’ A Joc Lent treballem en la recerca constant de joguines que acompanyin el desenvolupament de l’infant, que promoguin la imaginació i la seva creativitat. Volem que els petits de casa en siguin els màxims protagonistes durant el joc.

Menys
és més

D’aquesta manera el desig de descoberta flueix de forma natural fomentant diferents vessants d’aprenentatge com:

· La concentració.

· La coordinació física i visual.

· El desenvolupament d’habilitats com el llenguatge.

· La resolució de problemes.

· La psicomotricitat.

· El desenvolupament social, emocional i cognitiu.

La importància d’un consum conscient

A ser possible, de materials naturals sostenibles, ecològics, respectuosos amb el medi ambient i amb valor afegit, són aspectes primordials alhora d’escollir les nostres joguines.

Des d’ A Joc Lent tenim en compte que tots els fabricants siguin el màxim de sostenibles, i que les condicions de fabricació siguin dignes envers als seus treballadors.

Joguines amb
valor afegit

Creatives

La creativitat d’un nen pot ser infinita. Per això, cal estimular-la, i quina millor manera que fer-ho que a través del joc? La creativitat els ajuda a ser més resolutius, per això cal fomentar un entorn inspirador, deixar que el nen o nena desenvolupi el seu joc lliurement i respectar el seu espai i temps de joc.

Pedagògiques

Fomentem el valor pedagògic respectant el ritme d’aprenentatge dels nens i nenes. Cerquem joguines que ajudin a adquiririr i  desenvolupar habilitats i capacitats afectives, socials, intel·lectuals, creatives, comunicatives i físiques.

Segures

Per a nosaltres el més important és la seguretat dels més petits. Treballem amb els millors fabricants per tal d’assegurar-vos unes joguines de qualitat, resistents i segures, i que compleixin totes les exigències essencials de seguretat.

Eco-responsables

El nostre compromís amb el medi ambient ens fa apostar per un consum responsable, per això prioritzem les joguines que més ens representen: lliures de substàncies tòxiques, fetes amb materials ecològics i compromeses amb l’entorn.

Educació emocional

Seleccionem curosament aquelles joguines que fomenten el desenvolupament emocional amb l’objectiu d’educar des del cor i crear entre tots, un món més just, lliure, respectuós i empàtic.

 

Moments de joc

Us oferim joguines que despertin en els nens i nenes un ventall infinit d’aprenentatges i que els ajudin a créixer mentre juguen . Cal facilitar espais i temps per als moments de joc. Jugar és la necessitat innata de descobrir i aprendre constantment a través del joc.

Relaxants

De viatge

Aquàtiques

D'exterior

L’experiència de ser mare
ho canvia tot.

Hola, soc la Míriam Asturias! 

Quan vaig ser mare del meu primer fill em vaig adonar de la quantitat d’estímuls que envolten als nostres petits, sobretot envers al món de les joguines. En la infància, el joc és més que un entreteniment: és l’acte d’aprenentatge per excel·lència. És a través del joc com els nens i nenes poden adquirir totes les competències que han de desenvolupar: emocionals, comunicatives, motrius, i fins i tot, de raonament matemàtic o espacial. 

En l’actualitat estic acabant els estudis de Naturopatia a l’Institut Superior de Medicines Tradicionals (ISMET). Estic formada en lactància materna (Federació Catalana Grups de Suport a la Lactància Materna) i he assistit a diferents xerrades sobre les ’Necessitats afectives en els nens’ impartides per Carlos González, pediatra i autor de diversos llibres en el que aborda la criança. Soc una apassionada pel món dels jocs i les joguines, de la lectura i l’estudi sobre diferents pedagogies, i avui em fa molta il·lusió compartir amb vosaltres, mares i pares, aquestes inquietuds a través d’aquest nou projecte que només pretén acostar a les vostres llars unes eines perquè els més petits creixin i aprenguin jugant. 

En l’àmbit personal, una de les meves prioritats és la família. M’encanta compartir moments amb els meus. He viscut i m’he criat en un entorn de trobades familiars i amb amics, on el protagonista sempre acabava sent un joc de taula després d’algun àpat. La vida, l’experiència, la maternitat i la meva curiositat m’han portat aquí i ara, davant un nou repte que comença amb l’entusiasme d’aquell infant que descobreix una joguina i se li obre tot un món d’experiències i aprenentatges. 

Us convido a descobrir, manipular, observar i interpretar el món que ens envolta. A aprendre a relacionar-nos i a comunicar-nos amb els altres a través de les joguines. I és que com molt bé diu l’expert en la matèria, Francesco Tonucci: “Tots els aprenentatges més importants de la vida es fan jugant”. Realment, no hi ha manera més poderosa d’avançar com a societat si no és ajudant a créixer als que són el nostre futur. Per uns nens i nenes que algun dia seran adults més equilibrats, més intel·ligents, més inspiradors, més innovadors, més saludables i menys estressats.

Arrenca: A JOC LENT!

Juguem?

Míriam Asturias Bernades

FUNDADORA

.