La Diada de Sant Jordi

21 d’abril de 2023

Arriba la Diada de Sant Jordi, una festa molt important per a la cultura catalana, celebrem-ho compartint amb els més petits la passió per la lectura!

Els llibres infantils són una eina fonamental per al desenvolupament dels més petits.  L’aprenentatge de la lectura comença des de molt joves, des de la primera infància, i és un procés continu que els acompanyarà durant tota la seva vida. Llegir és una eina clau per al coneixement, la comunicació i l’expressió, també millora el seu vocabulari i la seva comprensió lectora, cosa que els ajudarà en el futur tant a l’escola com a la vida quotidiana.

Els contes són un món màgic que transporta els nens a altres llocs i els fa viure aventures increïbles. També són una eina de transmissió de valors i ensenyaments, com la importància de l’amistat, la justícia o la perseverança, entre d’altres. A més, la lectura és una forma meravellosa de transportar els nens a altres llocs i de fer-los viure aventures fascinants. A través dels llibres, els nens poden aprendre sobre diferents cultures, èpoques i maneres de viure. Això els ajuda a desenvolupar la seva imaginació, a entendre millor el món que els envolta, i a entendre millor les relacions humanes. Els contes també són una bona eina per ajudar a entendre i processar les emocions i sentiments dels infants.

 

És important oferir als nens i nenes una varietat de llibres i de temàtiques que els interessin. Així, podran triar els llibres que més els agradin depertant-los l’interès per la lectura. Oferiu-los-hi moments de lectura compartida, comenteu els llibres i veureu com el ritual d’abans d’anar a dormir es transforma en un hàbit. La Diada de Sant Jordi és una magnífica oportunitat per començar noves lectures, descobrir històries i sobretot compartir temps amb els més petits.

Feliç Diada de Sant Jordi a tots i a totes!

 

Sempre,

#AJocLent

 

 

 

 

lectura nena