AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

A Joc Lent

  • Raó social: LA MEVA JOGUINA, ESPJ
  • NIF: E01989862
  • Adreça: Ctra. Nacional II, km 735 – 1746 – Orriols – GIRONA
  • Telèfon: 972 96 83 51
  • Email: hola@ajoclent.com

FINALITAT DEL LLOC WEB

La finalitat d’aquest lloc web és la de promocionar i donar a conèixer els productes oferts per A Joc Lent, a més, també ofereix la possibilitat de subscriure’s a un butlletí de notícies o de formular qüestions per a obtenir informació addicional sobre els productes dels que disposi.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: https://ajoclent.com/ 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb A Joc Lent o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de A Joc Lent i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de LA MEVA JOGUINA, ESPJ, A Joc Lent.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

A Joc Lent es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

A Joc Lent no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de A Joc Lent. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de A Joc Lent té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.