Botiga de joguines educatives amb valor afegit. Fomentem el valor pedagògic respectant el ritme d’aprenentatge dels nens i nenes. Cerquem joguines que ajudin a adquirir i desenvolupar habilitats i capacitats afectives, socials, intel·lectuals, creatives, comunicatives i físiques.

Compromís social:

Per a nosaltres el més important és la seguretat dels més petits. Treballem amb els millors fabricants per tal d’assegurar-vos unes joguines de qualitat, resistents i segures, i que compleixin totes les exigències essencials de seguretat a la nostra botiga de joguines educatives.
El nostre compromís amb el medi ambient ens fa apostar per un consum responsable, per això a la nostra botiga de joguines educatives prioritzem les joguines que més ens representen: lliures de substàncies tòxiques, fetes amb materials ecològics i compromeses amb l’entorn.

Les nostres joguines:

Seleccionem curosament aquelles joguines que fomenten el desenvolupament emocional amb l’objectiu d’educar des del cor i crear entre tots, un món més just, lliure, respectuós i empàtic.
Us oferim joguines que despertin en els nens i nenes un ventall infinit d’aprenentatges i que els ajudin a créixer mentre juguen . Cal facilitar espais i temps per als moments de joc. Jugar és la necessitat innata de descobrir i aprendre constantment a través del joc.
http://www.ajoclent.com
Us convidem a descobrir, manipular, observar i interpretar el món que ens envolta. A aprendre a relacionar-nos i a comunicar-nos amb els altres a través de les joguines. En la infància, el joc és més que un entreteniment: és l’acte d’aprenentatge per excel·lència. És a través del joc com els nens i nenes poden adquirir totes les competències que han de desenvolupar: emocionals, comunicatives, motrius, i fins i tot, de raonament matemàtic o espacial. I és que com molt bé diu l’expert en la matèria, Francesco Tonucci: “Tots els aprenentatges més importants de la vida es fan jugant”. Realment, no hi ha manera més poderosa d’avançar com a societat si no és ajudant a créixer als que són el nostre futur. Per uns nens i nenes que algun dia seran adults més equilibrats, més intel·ligents, més inspiradors, més innovadors, més saludables i menys estressats.